Ugrás a fő tartalomra

A MI Világunk!

Ez egy haladó játék, aki még éretlen spirituális érzékeléssel rendelkezik, annak azt tudom javasolni, hogy ugyanúgy bambuljon a képekre, persze sorrendben, mint bárki. A haladóknak nem magyarázom, mert úgyis tudni fogják hogyan csatlakozzanak. A részletekről talán annyit érdemes elmondani, hogy egy holografikus mezőben lévő síkon van elhelyezve egy vezérlő rendszer, ami összeköti a játékosokat, azokat akik online vannak és közösen alkotnak egy világot, amit a vezérlő felépít és mindenkinek kiosztja az eszközeit, majd mindenki kap felkészülési időt, hogy a kapott csomagot megismerje, és egy szabálykönyvet, amiről előzetesen megegyeztek a játékosok. A játék közös megállapodáson jön létre. Minimum 14fő egyetértése kell egy adott pálya megépítéséhez. Akik nem értenek egyet azokat más csapathoz dobja a rendszer akikkel megegyező véleményen van. Visszatérnék a kezdőkhöz az ő részükre tartalmaz fejlesztő beavatásokat, minden egyes grafika, de ahhoz, hogy aktív játékosok legyenek türelem kell, persze egyik napról a másikra is fel lehet fejlődni, de van aki több év után lett online, mert el is felejtette, hogy egy híres készítő hasonló játékával próbálkozott. Abban a bizonyos térben nem volt lehetőség változatos világot létrehozni. Én ezt az igényt szerettem volna kielégíteni, hogy mindenki hozzátehessen egy kicsit. Hiszem, hogy mindenkinek van jó ötlete és sokkal színesebb világot hozhatunk létre közös megegyezéssel. Most pedig jöjjön aminek jönnie kell, a piros a közös tervező nézet, a sárga az egyéni felkészülés, a zöld a start vonal. Természetesen aki random játékra vágyik az rögtön ugorhat is a zöldre, de akkor a start vonalon kell a szabályokat elolvasnia, amit a játékostársak összeállították és így rögtön hátrányból indul. Aki sárgával kezdi annak van esélye hátrány nélkül indulni csak az ötletelésből kimarad és nem biztos, hogy szeretni fogja a játékot. Visszafelé vagy más sorrendben nem működik a játék, csak piros,sárga,zöld sorrendben. Mellékhatás mentes, aki tűlpörög játék közben azt a rendszer kiemeli és az elsősegély szintre kerül. Onnan veszed észre, hogy túlpörögtél, hogy színes felhőket látsz, ha becsukod a szemed, ez teljesen szokványos dolog kezdőknél. Érdemes aludni egyet, minnél tapasztaltabb vagy annál kevesebb a visszhang effektus.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mankók 4.

Abban az esetben, ha eleged van ebből a hierarchikus társadalomból, és inkább egyenjogúságra vágysz akkor ez a mandala neked szól. Ehhez komoly gyakorlat szükséges, az ehhez tartozó technikát a menüben találod. Fontos, ha nincs két heti gyakorlati tapasztalat transztechnikában akkor csak a gyakorlás után indul be a szimbólumokban lévő avatás.

Mankók 5.

Abban az esetben, ha összecsapnak a hullámok a fejed felett és a leggyorsabb kiútra szeretnél rálelni. A helyes technika alkalmazásához klikk a menüre.

Belső gyermek - Az elégedettség felé vezető úton

Ez a mandala a tudatba felhozza azokat tulajdonságokat, amik az egyéni belsőgyermekhez tartoznak, és ezeket a tulajdonságokat műveli napról-napra. Ajánlott azoknak akik nem érzik jól magukat a bőrükben. Azok akiknek sok példaképe van és magukat nem becsülik azoknak komoly előrelépés lehet. Aki ellenáll annak sokáig tarthat elérni az eredményt, aki nyitott arra meglepetések sora várhat egyik pillanatról a másikra. Jó bambulást.