Ugrás a fő tartalomra

Világfa - Első lecke

A világfa az univerzum kezdetétől egészen végső átalakulásáig és az azon túli folyamatokat szimbolizálja. A teljes sorozat tartalmaz minden beavatást, de hogy ne zavarodj össze kedves olvasó, ezért három részre bontottam. Az alábbi beavatás a gyökér szintet mutatja be, és a kezdeti nehézségeket szimbolumokban átadja az elmének, majd onnan a tudatalatti ba kerül energia formában és végül a tudatban jelenik meg a történet. Aki a világfa meditációt alkalmazza, annak érdemes alkotni, ezért fontos, hogy mindig legyen kéznél jegyzetfüzet vagy rajzfüzet. Ez a sorozat alkalmas teljesen kezdőknek is, hogy eredményt érjenek el rövid időn belül.  Mint a többi szimbólum ez is csak egyszeri alkalmas beavató program, tehát örökké az elmédben marad. Minden mandala élethosszig tartó garanciával rendelkezik. Most pedig dőlj hátra és kezdődjön az utazás. Jó bambulást.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Mankók 4.

Abban az esetben, ha eleged van ebből a hierarchikus társadalomból, és inkább egyenjogúságra vágysz akkor ez a mandala neked szól. Ehhez komoly gyakorlat szükséges, az ehhez tartozó technikát a menüben találod. Fontos, ha nincs két heti gyakorlati tapasztalat transztechnikában akkor csak a gyakorlás után indul be a szimbólumokban lévő avatás.

Mankók 5.

Abban az esetben, ha összecsapnak a hullámok a fejed felett és a leggyorsabb kiútra szeretnél rálelni. A helyes technika alkalmazásához klikk a menüre.

Belső gyermek - Az elégedettség felé vezető úton

Ez a mandala a tudatba felhozza azokat tulajdonságokat, amik az egyéni belsőgyermekhez tartoznak, és ezeket a tulajdonságokat műveli napról-napra. Ajánlott azoknak akik nem érzik jól magukat a bőrükben. Azok akiknek sok példaképe van és magukat nem becsülik azoknak komoly előrelépés lehet. Aki ellenáll annak sokáig tarthat elérni az eredményt, aki nyitott arra meglepetések sora várhat egyik pillanatról a másikra. Jó bambulást.